Foredrag

Kan du arbejde med dit ansigtsudtryk?

Vil du gerne blive lidt klogere på, hvad der påvirker dit ansigtsudtryk? Få en forståelse for de 9 faktorer, der påvirker dit ansigt. 


Foredraget henvender sig til alle, der vil blive lidt klogere på hvem de er, og hvad der påvirker det du signalere til andre mennesker, med ansigtet. Dette foredrag er en god base for at forstå det helt grundlæggende om dit ansigt, så du kan blive lidt klogere på dig selv efterfølgende og måske sende nogle mere hensigtsmæssige signaler til omverdenen.

45 min samt efterfølgende Q&A​

Hvorfor vi får rynker – og hvad man kan gøre ved dem?

Alle rynker er der af en årsag. Får du fjernet en rynke kirurgisk eller medicinsk, er det lige så effektivt som at male en fugtplet over med maling. Wupti, så er pletten væk, men årsagen er ikke løst.

I dette foredrag lærer du, hvorfor vi får rynker. Og så lærer du at forstå dine egne rynker – måske bliver du endda glad et par af dem.

Lærer du at forstå dine rynker, får du samtidig evnen til at påvirke dine rynker.  Nogle af dine rynker kan faktisk fjernes, når du har forståelsen for, hvorfor du har dem. 

45 min samt efterfølgende Q&A​

Universelle ansigtsudtryk

Dit ansigt har mange funktioner, en af dem er at vise og opfange følelser. Det er noget helt grundlæggende ved et menneske at kunne mærke, dele og vise følelser. Der er syv universelle følelser som alle mennesker – uafhængigt af etnicitet, køn og alder – viser på samme måde. Alle 7 følelser beskrives i den kinesiske facereading, og er alle blevet forsket i og beskrevet meget detaljeret.
Jeg vil forsøge at få dig til at blive mere bevidst om hvad det er du viser med dit ansigt, og hvad du automatisk opfanger af følelser med dit eget ansigt.

45 min samt efterfølgende Q&A

Skræddersyet forløb

Ansigtslæsning er en 3000 år gammel disciplin, der til at starte med tog afsæt i den kinesiske medicin. Gennem tiden har ansigtslæsning haft mange anvendelsesformer.  Det er blevet brugt af alt fra politikere til efterretningstjenester.

Charlotte Laulund er en af landets førende eksperter i ansigtslæsning og sammensætter gerne en skræddersyet forløb til din arbejdsplads eller organisation. 

Længde tilpasses efter aftale