Gør det selv

Ansigtstræning

Download et lækkert træningsprogram, med mine 15 yndlings øvelser. I slutningen af hæftet, er der plads til at du kan skrive dine udvalgte øvelser ind. Start altid med 5 øvelser, så er det realistisk at du får trænet.

Ved at indesende denne formular accepterer jeg, at ditansigt.dk må kontakte mig på mail med træningsprogrammet og andre oplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Ansigtsmassage

Download et lækkert træningshæfte med 9 forskellige teknikker til at arbejde med og pleje din hud, på daglig basis. Den øjeblikkelige effekt af ansigtsmassage skal være en følelse af velvære.

Ved at indesende denne formular accepterer jeg, at ditansigt.dk må kontakte mig på mail med træningshæftet og andre oplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Artikel om de 7 ansigtsudtryk

Paul Ekman er en amerikansk psykolog og professor ved University of California, San Fransisco. Hans studier har vist, at vi mennesker har 7 universelle ansigtsudtryk, som kommer til udtryk på samme måde på hele kloden. Skriv den mail her, og få artiklen om de 7 ansigtsudtryk.

Ved at indesende denne formular accepterer jeg, at ditansigt.dk må kontakte mig på mail med artiklen og andre oplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dig.