Om ditansigt.dk

En førende ekspert på feltet

Charlotte Laulund har arbejdet professionelt med ansigtslæsning siden 2014. Hun er uddannet sygeplejerske og ansigtsterapeut og har i en årrække arbejdet på Rigshospitalet og som administrativ medarbejder hos Novo Nordisk. Hendes sundhedsfaglige baggrund giver hende en god forståelse for anatomi og fysiologi, som hun gør brug af, når hun læser et ansigt.

– Jeg har det som om, at jeg ligger inde med noget afgørende underbelyst viden, der kan gavne rigtig mange mennesker.  Ansigtet fortæller os nemlig noget om, hvem vi er designet til at være, og hvad vores ansigt kommunikerer. Hvis vi lærer, hvilket ansigtssprog vi taler, lærer vi også, hvordan det påvirker andre, hvordan vi kan bruge vores ansigtssprog til at kommunikere mere tydeligt, og hvordan vi gennem kontinuerlig ansigtstræning, kan forme de signaler, vores ansigt sender, fortæller Charlotte Laulund.

Ansigtslæsning er en 3000 år gammel disciplin, der har sine rødder i kinesisk medicin, hvor man brugte de informationer, man kan læse i ansigtet til at diagnosticere tilstanden af kroppens indre organer. Siden har disciplinen trukket tråde op igennem historien og er blandt andet blevet beskrevet af de græske filosoffer Aristoteles og Platon, mens også Abraham Lincoln siges at have brugt ansigtslæsning, når han skulle sammensætte sin stab. I nyere tid er særligt den amerikanske psykolog Paul Ekman, der har rådgivet organisationer som CIA og FBI, blevet anerkendt for sit arbejde med ansigtsudtryk.

Min mission

Det er vigtigt for mig at udfordre holdningen til, hvad der er et smukt ansigt. Jeg ønsker at flere mennesker tænker over, hvor fantastisk deres ansigt er. Jeg vil gerne dele viden om ansigtet, på en let forståelig måde, så flere mennesker tager sit ansigt alvorligt og forstår at skønhed ikke kan dikteres af en pengestærk industri, der lever af at overbevise dig om, at du kan fikses. Du kan arbejde med dig selv. Brugermanualen til dig selv, er DIT ANSIGT.

Mine værdier

Fortrolighed: Alt, hvad der foregår er fortroligt.
Respekt: Jeg respekterer den enkeltes grænse, og læser kun ansigtet efter aftale.

Ærlighed: Jeg fortæller ærligt om både de gode og mindre gode ting ved dit ansigtssprog. 

“Dit ansigt fungerer som et ekkolod, så hvis du med dit ansigt ubevidst går og udviser en skepsis, så vil du få en følelse af, at folk møder dig med skepsis, og du forstår måske ikke helt hvorfor. ”

Charlotte Laulund